Over Ons

BN Licensing B.V. is een dynamisch, ervaren en onafhankelijk licentiebureau in de Benelux en vertegenwoordigt wereldwijd bekende characters, design properties, entertainment- en sportmerken.

Ons jonge, creatieve team draagt zorg voor het beheer, marketing & bescherming van de rechten in portfolio en levert voor rechthebbenden een complete service om hun merk "Top of Mind" en de markt transparant te houden.

Daarnaast adviseren en begeleiden wij onze licentienemers gedurende het gehele traject van ontwerp tot eindproduct en het uiteindelijk plaatsen in de retail, op diverse manieren. Wij zijn, momenteel, actief in 5 categorieën, zijnde; merchandising, publishing, promotions, syndication en media (TV, DVD & Audio).

Mission statement
Wij bieden een optimale service aan licensors, licensees en alle andere betrokken partijen. Wij onderscheiden ons in het bouwen van lange termijn relaties, waarin groei en innovatie, met behulp van onze properties, gestimuleerd worden.

Visie
Wij streven er continue naar om onze klanten te motiveren om ‘out of the box’ na te denken over innovatieve concepten en producten.

150% service is not enough


Volledige service vanaf het begin
Licensees ondersteunen we door hen te informeren en samen te werken tijdens elke stap van het proces. Of dit nu sales gerelateerd is, over marketing gaat of artwork.
Aan licensors bieden we ook een volledige service door het ontnemen van alle zorg omtrent administratie, zoals contract management, budgettering & forecasts, royalty reporting en alle facturatie. Hieronder valt ook het zorgen dat alle rekeningen op tijd aan de licensors betaald worden. Verder bereiden onze Sales & Marketing medewerkers alle nodige presentaties voor waardoor de perfecte sales kit tot stand komt.

We build long-term relationships by keeping in contact with our customers and giving them personal guidance