Betty Boop en Popye lokken zomer frisheid uit met een geheel nieuwe eaux fraishes parfum, ontworpen door Jean Paul Gaultier

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Een van de best bewaarde geheimen in-de parfumindustrie werd onthuld op 2 maart - de lancering van de unieke Jean Paul Gaultier Popeye en Betty Boop Eaux Fraîches geuren voor de zomer van 2016. Ontwikkeld onder licentie van King Features, creëerde Jean Paul Gaultier originele character- based ontwerpen voor de iconische parfums "Classique" (Betty Boop) en "Le Male" (Popeye) en het klassieke blik verpakking.

Jean Paul Gaultier plaatste al een digitale teasers tijdens de Paris Fashion Week op social media (# BettyLovesJPG en # PopeyeLovesJPG) en op strategisch geplaatste affiches; het Gaultier team onthulde meer informatie op een exclusieve party boot op de Seine. Begeleid door een uitgebreide point-of-purchase branding en promotie, waaronder unieke premiums en GWP. De geuren zullen exclusief beschikbaar zijn in Frankrijk bij de Nocibé en Marionnaud parfumerie ketens vanaf 15 maart. Vervolgens zullen ze ook wereldwijd online worden verkocht vanaf april en verder, evenals wereldwijd in de top warenhuizen en parfumerieën.

"We zijn erg blij om samen te kunnen werken met een dergelijk creatief talent", aldus Cathleen Titus, vice-president, internationale licenties voor King Features. "Jean Paul Gaultier begrijpt echt het DNA van onze personages en hoe dat te vertalen naar een perfect design." King Features is de exclusieve wereldwijde licentie-agent voor Betty Boop en werkt nauw samen met Fleischer Studios. Het in New York City-gebaseerde onderdeel van Hearst Holding is tevens de eigenaar van het Popeye merk.

Het Gaultier team beschrijft de combinatie van Betty Boop en Popeye als "een match made in heaven" tussen een pin-up girl en een sailor man. Mais bien sûr!

De deal is opgezet door King's licentieagent uit Frankrijk, Biplano. Goed gedaan!

Lees 1437 keer